tirsdag 18. oktober 2011

Dropbox - et reklamestunt

Se så, her har du nå sjansen til å gi et bidrag til en stakkars blogger... 250MB gratis lagringsplass på nettet blir min dersom du installerer dette lille, kjekke programmet via linken nedenfor. For å si det på Microsoft-måten, linken gir deg mulighet til å installere "Ekte DropBox", det er ikke spam eller tull.

Hva er så DropBox? Kort sagt er det online lagring av filer som du så kan aksessere fra en hvilken som helst PC med internettilkobling. For den nette sum av 0,- kroner får du 2GB lagring, noe som holder lenge til filer du har bruk for både hjemme og på jobb, backup av brevene du sender til moren din for å be om mere penger eller excelarket med budsjettet ditt.
Ved å registrere deg på DropBox får du umiddelbar tilgang via nettsiden, installerer du i tillegg DropBox på maskinen din (den funker på de fleste plattformer) får du en katalog som automatisk synkroniserer alt du putter i den. I tillegg har nettversjonen en begrensning på 300MB per fil, denne grensen gjelder ikke på den installerte versjonen.

Personlig har jeg brukt DropBox et par års tid, og er strålende fornøyd. Nå kan du gjøre meg enda mer fornøyd ;)

Få tilgang til Dropbox her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar